понеделник, 19 март 2012 г.

Отричащите любовта

Отричат себе си. Човек по природа е егоист, казват, и рано или късно, ако нещо не му изнася, си вдига чукалата. Ами като си такъв егоист, гледай твойта паничка и не омаловажавай любовта на другите. Ще заключа, че щом отричаш, че "таа глупост любовта" съществува, значи не си я изпитвал. И едва ли да я изпиташ. 

Щастливия край е само в приказките и само в лигавите американски бози. Ще е добре ако не заблуждават дечурлигата с "живяли дълго и щастливо" и "три дни яли, пили и се веселили". Така де, да не забравяме, че махмурлука на четвъртия ден не е от най-яките състояния. А има ли пиене има и вероятност "принца" "по случайност" да си е легнал в стаята на слугинята


Надявам се да има повече "принцеси", които ще го чакат със сатър да излезе от банята, без да им минава онзи номер "Бях пиян". Ако си бил толкова пиян, нямаше да можеш да си свършиш работата, а щом на *мъжкия ти полов орган* пиенето му е проблем, дай да го клъцнем и си пий на воля.  


После в рамка - и на стената! Спомените на една принцеса. Или спомените на кастрирания принц за "коварната принцеса". 


(Мале, много сложна тема съм подхванала с много кръстовища. Не говорим по принцип и няма знаменатели, така че ще си го допусна. Ако измисля бъг на принцесата, заради гафа на принца, приказката ще се изврати. Ще го оставя до тук. Последно време въображението на хората е нарастнало, така че няма да е проблем да разгръщат историята както им харесва.)